Smeštaj

Polaznici su smešteni u paviljonima u hladu stogodišnjih borova u naselju Luša, u Brodarici kraj Šibenika. Jedino je naselje ovog tipa na Jadranu koje je isključivo u službi dece i mladih.
U svakom paviljonu jedna soba na ulazu pripada profesorima/animatorima koji o njima brinu i kojima se za bilo što mogu obratiti 24 sata dnevno.
Sobe imaju četiri kreveta, sopstveni WC i tuš. Naselje ima bazen , svoju plažu iza senovitog šumarka te je čitavo područje okruženo gustom borovom šumom. Nekoliko plaža u mestu udaljeno je desetak minuta hodom.
Osim restorana za 200 dece, naselje raspolaže otvorenim i zatvorenim prostorima za nastavu, 'discom', prostorijom za zabavu, 'bioskopom' na otvorenom, amfiteatrom za zabave i takmičenja.

#Sigurno

Naselje Eurocluba je ograđeno i rezervisano isključivo za decu i njihovu pratnju, bez prisustva drugih gostiju. U blizini nema hotela ni visoko frekventnih turističkih sadržaja. Kamp je pod video nadzorom. Nekoliko puta dnevno, uključivaćemo se i na direktni video prenos koji će roditelji moći da prate putem weba na stranicama Eurocluba.
Tokom boravka, svi polaznici su osigurani, a za njihovu sigurnost 24 sata se brinu njihovi profesori i animatori, noćni čuvar i čuvari plaže. Prva pomoć je u kampu, a dežurna ambulanta je u mestu 5 minuta autom od naselja.

#Zabavno

Osim najčistijeg mora i plaže s morskim zabavnim parkom, na njihovom raspolaganju su bazen, igralište za fudbal, košarku, rukomet, boćalište, igralište odbojke ili fudbala na pesku, basket igralište, adventure polygon - poligon za gađanje u metu vazdušnom puškom i lukom i strelom, morski park s igračkama u moru, vaterpolom, odbojkom u moru, kanuima, loptom za hodanje po moru…

#Lokacija

Lokacija u centru Srednje Dalmacije pruža mnogobrojne mogućnosti - u ugodnom mediteranskom okružju u blizini kulturnih centara (Šibenik, Zadar, Trogir, Split…), nacionalnih parkova, parkova prirode i jedinstvenih ostrva (NP Krka, NP Paklenica, NP Kornati, NP Plitvice, Park prirode Velebit...). Preko puta Brodarice je sunđersko ostrvo Krapanj, najniže ostrvo na Jadranu. To istovremeno znači neposrednost velikih pejzaža, odgojno-obrazovnih, kulturno istorijskih i turističko-rekreacijskih vrednosti.

Termini/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for lifePhoto/VideoSpyGlamourJunior CounsellorBusinessArt and CraftsItalianGermanFrenchRobotics
Junior (7-12) O O O O O OOOOO
Teen (13-18) O O O O O OOOOO
20.06.            
27.06.      
04.07.        
11.07.          
18.07.           
25.07.          
01.08.        
08.08.         
15.08.           
22.08.            
29.08.