Oxford English Academy

Garantovani program u svim terminima i za sve uzraste i nivoe znanja dece 7 - 17 godina

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih časova

Nastavu vode izvorni govornici i profesori engleskog jezika iz celog sveta.

Grupe su podeljene prema uzrastu i predznanju.

Osim online inicijalnog testiranja, polaznici prvi dan zajedno s profesorima provode i konverzacijski test kako bi po potrebi mogli pristupiti nastavi višeg ili nižeg nivoa.

Originalna literatura za učenje engleskog

Koristimo Oxford, Cambridge and Longman University Press knjige u nastavi.

Nastava se izvodi na otvorenom, uz poseban naglasak na komunikaciji – igre, pesme, zabavne aktivnosti, rad u paru, grupni rad... Uz sve to, prvi nastavni blok sadrži i gramatičke strukture. Popodnevni blok je zabavni čas, obično aktivnost za grupu kao celinu u kojoj svi uživaju.
Na kraju, piše se završni test nakon kojega svi studenti dobijaju sertifikate.

NAPOMENA: Deci do 9 godina snažno preporučujemo baš Oxford English program, budući da njihovo znanje jezika po pravilu još nije dovoljno za praćenje ostalih programa koji se svi odvijaju na engleskom takođe. Nadalje, ovde su grupe razvrstane i po godištu, što u ostalim programima često nije slučaj i razlika u godinama je puno veća. Takođe, s ovim grupama rade profesori kojima je dodatno pojačana briga o deci – kako u vreme nastave, tako i u slobodno vreme, posebno pre spavanja i nakon ustajanja. 

Da bi im bilo što zanimljivije, program za najmlađe je mix Oxford English-a i nekih od ostalih programa (Sport, Art, Spy...).

Termini/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for lifePhoto/VideoSpyGlamourJunior CounsellorBusinessArt and CraftsItalianGermanFrenchRobotics
Junior (7-12) O O O O O OOOOO
Teen (13-18) O O O O O OOOOO
20.06.            
27.06.      
04.07.        
11.07.          
18.07.           
25.07.          
01.08.        
08.08.         
15.08.           
22.08.            
29.08.