Creative Art Academy

Doživi predivnu umetničku letnju avanturu uz aktivni engleski!

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih časova

Nauči ovog leta izraditi vlastiti suvenir, nakit, ukrasni magnetić, usvoji decoupage (salvetnu) tehniku preslikavanja...

Program se izvodi na engleskom jeziku

Program unapređuje veštinu govornog engleskog budući da se aktivno koristi u svakodnevnoj komunikaciji s animatorima i vršnjacima

Razvijte svoju kreativnost

U umirujućem ambijentu razvijte kreativnost i maštu, steknite nove umetničke veštine i znanja i sklopite nova prijateljstva.

Roditelji, počnite da pripremate mesta na svojim zidovima i policama, jer ovog leta kući se vraćamo punih ruku suvenira, slika i drugih kreacija koje ćemo napraviti u letnjem kampu na Brodarici. Naši profesori i mentori već imaju gomile, obruča, boja i drugih materijale pomoću kojih ćemo stvarati naša remek-dela.

Ali pošto nam je stalo i do prirode, pripremite se da nam pomognete da prikupimo školjke, kamenje, drvo i druge prirodne materijale pomoću kojih ćemo stvoriti većinu svojih kreacija. Nećete verovati  koliko se lepih ukrasa, magneta i ramova za slike može uraditi pomoću stvari koje su oko nas.

Dakle, volite da crtate, slikate i pravite lepe stvari?

Ako je odgovor da, pridružite se našim umetničkim radionicama ovog leta i uživajte u izražavanju svog talenta i stvaranju lepih stvari.

Čak i ako niste imali priliku da učestvujete u sličnim umetničkim radionicama, ovog leta naučićete da kreirate sopstveni suvenir, ukrasni magnet, usvojite tehniku dekupaža ... i ponesete ga kući kao najupečatljiviji suvenir sa svog letovanja.

Termini/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for lifePhoto/VideoSpyGlamourJunior CounsellorBusinessArt and CraftsItalianGermanFrenchRobotics
Junior (7-12) O O O O O OOOOO
Teen (13-18) O O O O O OOOOO
20.06.            
27.06.      
04.07.        
11.07.          
18.07.           
25.07.          
01.08.        
08.08.         
15.08.           
22.08.            
29.08.