Euroclub Smještaj

Polaznici su smješteni u paviljonima u hladu stoljetnih borova u Brodarici kraj Šibenika. Jedini je resort ovog tipa na Jadranu koje je isključivo u službi djece i mladih.
U svakom paviljonu jedna soba na ulazu pripada profesorima/voditeljima koji o njima brinu i kojima se za bilo što mogu obratiti 24 sata dnevno.
Sobe imaju tri ili četiri kreveta, vlastiti WC i tuš. Naselje ima vlastitu plažu te je čitavo područje okruženo gustom borovom šumom. Nekoliko plaža u mjestu udaljeno je desetak minuta hodom.
Osim restoranom za 200 djece, naselje raspolaže otvorenim i zatvorenim prostorima za nastavu, 'discom', prostorijom za zabavu, 'kinom' na otvorenom te amfiteatrom za zabave i natjecanja. U resortu se nalazi i bazen prilagođen za sve uzraste sa ležaljkama i slamnatim suncobranima.

#Sigurno

Naselje Eurocluba je ograđeno i rezervirano isključivo za djecu i njihovu pratnju, bez prisustva drugih gostiju. U blizini nema hotela ni visoko frekventnih turističkih sadržaja. Kamp je pod video nadzorom. 
Tijekom boravka, svi polaznici su osigurani, a za njihovu sigurnost 24 sata se brinu njihovi profesori i animatori, noćni čuvar i čuvari plaže. Prva pomoć je u kampu, a dežurna ambulanta je u mjestu 5 minuta autom od naselja.

#Zabavno

Osim najčišćeg mora i plaže s morskim zabavnim parkom, na njihovom raspolaganju su igralište za nogomet, košarku, rukomet, boćalište, igralište odbojke ili nogometa na pijesku, košarkaško igralište, adventure polygon - poligon za gađanje u metu zračnom puškom i lukom i strijelom, te morski park s igračkama u moru sa piramodom, vodenom stazom, UFO klackalicom i brojnim drugima. Od drugih aktivnosti na moru izdvajamo SUP daske, opremu za ronjenje na dah, lopta za hodanje po moru, vodene platforme za skokove i brojne druge. Kako bi ponudili još više zabavnih sadržaja, u samom centru resorta se nalazi i bazen sa svim popratnim sadržajima kako bi boravak učinili još zanimljivijim i nezaboravnim. U vanjskom amfiteatru svaku večer organiziramo atraktivne noćne programe igre, plesa, glazbe, kao i brojna sportska i kreativna natjecanja.


Pružamo mogućnost odabira brojnih izleta kako bi vaše ljeto učinili najboljim do sada. Između ostalih izdvajaju se Rafting, Karting, Jet Ski, Laser Tag, Adrenalin park, Dalmaland, NP Krka, NP Kornati, PP Telaščica, otok Krapanj, razgledavanje Zadra i brojni drugi sadržaji.

#Lokacija

Euroclub Summer Camp se nalazi u Brodarici kod Šibenika. Kamp je smješten u stoljetnoj borovoj šumi sa pristupom vlastitoj plaži. Nalazimo se u blizini svih većih atrakcija ovog područja, kao što su gradovi Split, Šibenik, Vodice i Zadar, NP Krka, NP Kornati te brojni drugi lokaliteti i sadržaji (30-60 minuta vožnje). Također bi izdvojili i NP Plitvička Jezera, NP Paklenica, PP Vransko jezero, PP Velebit, a od ostalih obližnjih atrakcija izdvajamo Sokolarski centar, Etno selo Dalmati i Posjetiteljski centar Šibenik u kanalu Sv. Ante.


Euroclub programi

Dates/Program Oxford English Sport Leadership - skills for life Photo/Video Robotics Spy Arts&Fashion Junior Counsellor Croatian Italian German French
Junior (7-12) O O O O O O O O O O
Teen (13-18) O O O O O O O O O O O
23.06.
30.06.
07.07.
14.07.
21.07.
28.07.
04.08.
11.08.
18.08.
25.08.