Ljetni kamp njemačkog jezika

Program je namijenjen djeci i mladima koji žele usavršiti svoje znanje i konverzaciju njemačkog jezika. Djeca su raspoređena u grupe sa svojim vršnjacima, a nastava se odvija na otvorenom u poticajnom i opuštajućem ljetnom okruženju.

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih sati

Nastavu vode nastavnici i/ili izvorni govornici njemačkog s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom. Nastavnici se tečno služe engleskim jezikom koji je službeni jezik kampa i na kojem se odvijaju sve ostale aktivnosti u slobodno vrijeme.

Literatura i materijali za učenje njemačkog

Sva literatura i materijali su prilagođeni opuštenijem radu na otvorenom, s naglaskom na konverzaciju i korištenje njemačkog jezika.

Lekcije se održavaju na otvorenom, s posebnim naglaskom na komunikaciji - program uključjuje mnogo edukativnih igara, pjesme, zabavne aktivnosti, rad u parovima i grupni rad...
Svi materijali za rad su prilagođeni opuštenijem radu na otvorenom – uz obilje zabavnih aktivnosti te naglaskom na konverzaciju i korištenje njemačkog jezika.
Poslijepodnevne lekcije su opuštenije i uključuju različite zabavne aktivnosti i grupni rad, i u njima naši polaznici najviše uživaju..,

Ljetni kamp Eurocluba pohađaju polaznici iz cijeloga svijeta tako da će se djeca u slobodno vrijeme družiti sa svojim vršnjacima i sklapati nova prijateljstva.

Na kraju ljetnog kampa polaznici polažu završni test, te dobivaju Certifikat o pohađanju ljetnog kampa.

Program ljetnog kampa njemačkog jezika dostupan je u terminu od 06.08. 2023. Minimum za održavanje radionice jest desetak djece sličnog uzrasta i predznanja. 

DATUM: 06. 08. 2023.

CIJENA: 590 €

U slučaju nedovoljnog broja zainteresiranih polaznika, camperi će se prebaciti u jedan od drugih aktivnih programa- po prefernacijama.

Po želji, moguća je individualizirana nastava- uz nadoplatu.

Euroclub programi

Dates/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for lifePhoto/VideoRoboticsSpyGlamourJunior CounsellorArt and CraftsCroatianItalianGermanFrench
Junior (7-12)OO OOOO OOOOO
Teen (13-18)OOOOO OO OOOO
25.06.           
02.07.      
09.07.      
16.07.       
23.07.      
30.07.       
06.08.    
13.08.         
20.08.