Ljetni kamp njemačkog jezika

Program je namijenjen djeci i mladima koji žele usavršiti svoje znanje i konverzaciju njemačkog jezika. Djeca su raspoređena u grupe sa svojim vršnjacima, a nastava se odvija na otvorenom u poticajnom i opuštajućem ljetnom okruženju.

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih sati

Nastavu vode nastavnici i/ili izvorni govornici njemačkog s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom. Nastavnici se tečno služe engleskim jezikom koji je službeni jezik kampa i na kojem se odvijaju sve ostale aktivnosti u slobodno vrijeme.

Literatura i materijali za učenje njemačkog

Sva literatura i materijali su prilagođeni opuštenijem radu na otvorenom, s naglaskom na konverzaciju i korištenje njemačkog jezika.

Lekcije se održavaju na otvorenom, s posebnim naglaskom na komunikaciji - program uključjuje mnogo edukativnih igara, pjesme, zabavne aktivnosti, rad u parovima i grupni rad...
Svi materijali za rad su prilagođeni opuštenijem radu na otvorenom – uz obilje zabavnih aktivnosti te naglaskom na konverzaciju i korištenje njemačkog jezika.
Poslijepodnevne lekcije su opuštenije i uključuju različite zabavne aktivnosti i grupni rad, i u njima naši polaznici najviše uživaju..,

Ljetni kamp Eurocluba pohađaju polaznici iz cijeloga svijeta tako da će se djeca u slobodno vrijeme družiti sa svojim vršnjacima i sklapati nova prijateljstva.

Na kraju ljetnog kampa polaznici polažu završni test, te dobivaju Certifikat o pohađanju ljetnog kampa.

Program ljetnog kampa njemačkog jezika dostupan je u terminu od 10.07. 2022. Minimum za održavanje radionice jest desetak djece sličnog uzrasta i predznanja. 

DATUM: 10. 07. 2022.

CIJENA: 3.650 kn

*U slučaju manjeg broja učenika, moguće je organizacija individualne nastave uz nadoplatu.

Euroclub programi

Dates/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for life Photo/Video RoboticsSpyGlamourJunior Counsellor BusinessArt and Crafts CroatianItalianGermanFrench
Junior (7-12) O O O O O O O OOOO
Teen (13-18) O O O O O O OO OOOO
18.06.              
25.06.              
02.07.           
09.07.       
16.07.           
23.07.           
30.07.         
06.08.         
13.08.              
20.08.