Oxford English Academy

Garantirani program u svim terminima i za sve uzraste i nivoe znanja djece 7 - 17 godina.

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih sati

Nastavu vode  izvorni govornici i profesori engleskog jezika iz cijelog svijeta.

Grupe su podijeljene prema uzrastu i predznanju.

Osim online inicijalnog testiranja, polaznici prvi dan zajedno s profesorima provode i konverzacijski test kako bi po potrebi mogli pristupiti nastavi višeg ili nižeg stupnja.

Originalna literatura za učenje engleskog

U nastavi se koristi originalna literatura Oxford-a, Cammbridge-a i Longman University Press-a.

Nastava se izvodi na otvorenom, uz poseban naglasak na komunikaciju – igre, pjesme, zabavne aktivnosti, rad u paru, grupni rad... Uz sve to, prvi nastavni blok sadrži i gramatičke strukture. Popodnevni blok je zabavni sat, obično aktivnost za grupu kao cjelinu u kojoj svi uživaju.
Na koncu, piše se završni test nakon kojega svi studenti dobijaju certifikate.

NAPOMENA: Djeci do 9 godina snažno preporučamo baš Oxford English program, budući da njihovo znanje jezika u pravilu još nije dovoljno za pratiti ostale programe koji se svi odvijaju na engleskom također. Nadalje, ovdje su grupe razvrstane i po dobi, što u ostalim programima često nije slučaj i dobna razlika je puno veća. Također, s ovim grupama rade profesori kojima je dodatno pojačana briga o djeci – kako u vrijeme nastave, tako i u slobodno vrijeme, posebno prije spavanja i nakon ustajanja.  Da bi im bilo što zanimljivije, program za najmlađe je mix Oxford English-a i nekih od ostalih programa (Sport, Art, Spy...).

Euroclub programi

Dates/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for lifePhoto/VideoRoboticsSpyGlamourJunior CounsellorArt and CraftsCroatianItalianGermanFrench
Junior (7-12)OO OOOO OOOOO
Teen (13-18)OOOOO OO OOOO
25.06.           
02.07.      
09.07.      
16.07.       
23.07.      
30.07.       
06.08.    
13.08.         
20.08.