Ljetni kamp njemačkog jezika

Program je namijenjen djeci i mladima koji žele usavršiti svoje znanje i konverzaciju njemačkog jezika. Djeca su raspoređena u grupe sa svojim vršnjacima, a nastava se odvija na otvorenom u poticajnom i opuštajućem ljetnom okruženju.

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih sati

Nastavu vode nastavnici i/ili izvorni govornici njemačkog s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom. Nastavnici se tečno služe engleskim jezikom koji je službeni jezik kampa i na kojem se odvijaju sve ostale aktivnosti u slobodno vrijeme.

Literatura i materijali za učenje njemačkog

Sva literatura i materijali su prilagođeni opuštenijem radu na otvorenom, s naglaskom na konverzaciju i korištenje njemačkog jezika.

Lekcije se održavaju na otvorenom, s posebnim naglaskom na komunikaciji - program uključjuje mnogo edukativnih igara, pjesme, zabavne aktivnosti, rad u parovima i grupni rad...
Svi materijali za rad su prilagođeni opuštenijem radu na otvorenom – uz obilje zabavnih aktivnosti te naglaskom na konverzaciju i korištenje njemačkog jezika.
Poslijepodnevne lekcije su opuštenije i uključuju različite zabavne aktivnosti i grupni rad, i u njima naši polaznici najviše uživaju..,

Ljetni kamp Eurocluba pohađaju polaznici iz cijeloga svijeta tako da će se djeca u slobodno vrijeme družiti sa svojim vršnjacima i sklapati nova prijateljstva.

Na kraju ljetnog kampa polaznici polažu završni test, te dobivaju Certifikat o pohađanju ljetnog kampa.

Program ljetnog kampa njemačkog jezika dostupan je u terminu od 10.07. 2022. Minimum za održavanje radionice jest desetak djece sličnog uzrasta i predznanja. 

DATUM: 10. 07. 2022.

CIJENA: 3.650 kn

*U slučaju manjeg broja učenika, moguće je organizacija individualne nastave uz nadoplatu.

Euroclub programi

Dates/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for life Photo/Video RoboticsSpyGlamourJunior Counsellor BusinessArt and Crafts CroatianItalianGermanFrench
Junior (7-12) O O O O O O O OOOO
Teen (13-18) O O O O O O OO OOOO
26.06. još 5 mjesta još 5 mjestajoš 5 mjesta        još 5 mjestajoš 5 mjesta   još 5 mjesta    
03.07. još 5 mjesta još 5 mjesta još 5 mjesta još 5 mjesta      još 5 mjestajoš 5 mjesta  još 5 mjesta   
10.07. popunjeno popunjeno     popunjenopopunjeno popunjeno popunjeno popunjenopopunjeno popunjeno popunjeno
17.07.   popunjeno        
24.07.           
31.07. još 10 mjesta još 10 mjesta još 10 mjesta još 10 mjesta još 5 mjesta   još 10 mjesta još 10 mjesta   još 10 mjesta   
07.08.         
14.08.              
21.08.              
28.08.