Glamour Academy

Osmisli svoju kreaciju, našminkaj se, zapleši i prošetaj modnom pistom!

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih sati

Za sve one koji uživaju u glamuru - modnim pistama, revijama, šminkanju, izrađivanju odjeće, plesu, pjevanju… 

Program se izvodi na engleskom jeziku

Engleskim se aktivno služimo u svakodnevnoj komunikaciji s voditeljima i vršnjacima

Ova radionica je za sve one koji uživaju u glamuru - modnim pistama, revijama, šminkanju, izrađivanju odjeće, plesu, pjevanju… Idealna je prilika za iskombinirati baš sve vezano za modu i glazbenu industriju – od idejnih skica za vlastite kreacije do završne modne revije, te za one koji su uvijek maštali o tome da budu dio vlastitog glazbenog spota!

Isprobati će se razne vrste šminkanja i frizura – napraviti book before and after. Uz pomoć stručnog voditelja, svatko će napraviti skice za vlastite kreacije za reviju i glazbeni spot– haljine, kape, šešire, torbice… Od priručnih materijala iz prirode (kamenčići, školjkice, šiške, lišće…), zajedno s raznim platnima, krep papirom i sl. Izradit će se kreacije. 

Izvježbat će se ples, hodanje, okreti, osmijeh… Napravit tekst za reviju. Isprobati i naći najbolju frizuru, najoriginalniji make up… I na koncu finale – Veliki modni Fashion show u discu ili na pozornici na plaži. Fashion show će pratiti i izložba skica za ostvarenje revije, kao i plesni nastup uvježban u toku tjedna.


Po završetku, svi će polaznici dobiti certifikate, a na webu će moći i pronaći snimku sa snimljenom revijom i spotom za uspomenu. Također, najbolja ostvarenja naći će se u galeriji službenih stranica Eurocluba.

Euroclub programi

Dates/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for life Photo/Video RoboticsSpyGlamourJunior Counsellor BusinessArt and Crafts CroatianItalianGermanFrench
Junior (7-12) O O O O O O O OOOO
Teen (13-18) O O O O O O OO OOOO
18.06.              
25.06.              
02.07.           
09.07.       
16.07.           
23.07.           
30.07.         
06.08.         
13.08.              
20.08.