Business Leadership Academy

Današnji teenageri – sutra lideri!

20 jutarnjih + 5 popodnevnih školskih sati

Program je osmišljen da kroz timski rad i projektne aktivnosti potiče poduzetnički i leadership mindset kod mladih. Program je prilagođen za mlade od 13-18 godina.

Program se izvodi na engleskom jeziku

Engleskim se aktivno služimo u svakodnevnoj komunikaciji s voditeljima i vršnjacima

Znate li da će se 65% današnje djece jednoga dana baviti zanimanjima KOJA TRENUTNO NE POSTOJE i za koje ih današnji obrazovni sustav ne sprema! Ono što će trebati su sasvim nova znanja do kojih će često dolaziti SAMOSTALNO i koja će se MORATI KOMBINIRATI!


SKILLS FOR LIFE - Program je koncipiran na način da potiče kreativnost, jača timski duh i razvija kritičko razmišljanje, dok ćete kroz zanimljive vježbe i timski rad usavršiti i svoje prezentacijske vještine, i to sve na engleskom jeziku.

Kroz projektne zadatke u timovima, promiče se kreativnost kod djece, rješavanje problema, te emocionalna inteligencija kroz interakciju sa svojim vršnjacima.

Nadalje, kroz biznis komponentu programa, djeca će se upoznati sa svijetom biznisa, te otkriti kako razviti i testirati poduzetničku ideju na 'tržištu'. Timskim radom stječu vrijedno iskustvo kako funkcionira kolektiv, i kako se najbolje uklopiti u njegovu dinamiku. Na kraju programa polaznici pripremaju "business pitch" prezentaciju svoje ideje koja je neizostavna u svijetu biznisa kako bi se privukli potencijalni investitori.

Euroclub programi

Dates/ProgramOxford EnglishSportLeadership - skills for life Photo/Video RoboticsSpyGlamourJunior Counsellor BusinessArt and Crafts CroatianItalianGermanFrench
Junior (7-12) O O O O O O O OOOO
Teen (13-18) O O O O O O OO OOOO
26.06. još 5 mjesta još 5 mjestajoš 5 mjesta        još 5 mjestajoš 5 mjesta   još 5 mjesta    
03.07. još 5 mjesta još 5 mjesta još 5 mjesta još 5 mjesta      još 5 mjestajoš 5 mjesta  još 5 mjesta   
10.07. popunjeno popunjeno     popunjenopopunjeno popunjeno popunjeno popunjenopopunjeno popunjeno popunjeno
17.07.   popunjeno        
24.07.           
31.07. još 10 mjesta još 10 mjesta još 10 mjesta još 10 mjesta još 5 mjesta   još 10 mjesta još 10 mjesta   još 10 mjesta   
07.08.         
14.08.              
21.08.              
28.08.