Euroclub hostel - Brodarica, Šibenik

Euroclub smještaj

Polaznici su smješteni u paviljonima u hladu stoljetnih borova u naselju Luša, u Brodarici kraj Šibenika. Jedino je naselje ovog tipa na Jadranu koje je isključivo u službi djece i mladih.
U svakom paviljonu jedna soba na ulazu pripada profesorima/voditeljima koji o njima brinu i kojima se za bilo što mogu obratiti 24 sata dnevno.
Sobe imaju tri ili četiri kreveta, vlastiti WC i tuš. Naselje ima vlastitu plažu iza sjenovitog šumarka te je čitavo područje okruženo gustom borovom šumom. Nekoliko plaža u mjestu udaljeno je desetak minuta hodom.
Osim restoranom za 200 djece, naselje raspolaže otvorenim i zatvorenim prostorima za nastavu, 'discom', prostorijom za zabavu, 'kinom' na otvorenom te amfiteatrom za zabave i natjecanja.

 

#SIGURNO...


Naselje Eurocluba je ograđeno i rezervirano isključivo za djecu i njihovu pratnju, bez prisustva drugih gostiju. U blizini nema hotela ni visoko frekventnih turističkih sadržaja. Kamp je pod video nadzorom. Nekoliko puta dnevno, uključivat ćemo se i na direktni video prijenos koji će roditelji moći pratiti putem weba na stranicama Eurocluba.
Tijekom boravka, svi polaznici su osigurani, a za njihovu sigurnost 24 sata se brinu njihovi profesori i animatori, noćni čuvar i čuvari plaže. Prva pomoć je u kampu, a dežurna ambulanta je u mjestu 5 minuta autom od naselja.

#ZABAVNO...


Osim najčišćeg mora i plaže s morskim zabavnim parkom, na njihovom raspolaganju su igralište za nogomet, košarku, rukomet, boćalište, igralište odbojke ili nogometa na pijesku, basket igralište, adventure polygon - poligon za gađanje u metu zračnom puškom i lukom i strijelom, te morski park s igračkama u moru, vaterpolom, odbojkom u moru, kanuima, loptom za hodanje po moru...

#LOKACIJA...


Nakon 27 godina i raznih lokacija - Rogača, Nečujma, Bola, Medulina, Solarisa i Pule, Euroclub se ponovo vraća u blizinu Šibenika - ovog puta u resort Luša u Brodarici. Naselje je na blagoj padini iznad mora, u Morinjskom zaljevu. Lokacija u centru Srednje Dalmacije pruža nebrojene mogućnosti - u ugodnom mediteranskom okružju u blizini kulturnih centara (Šibenik, Zadar, Trogir, Split…), nacionalnih parkova, parkova prirode i jedinstvenih otoka (NP Krka, NP Paklenica, NP Kornati, NP Plitvice, Park prirode Velebit...). Preko puta Brodarice je spužvarski otok Krapanj, najniži otok na Jadranu.
Centar Luša je od Šibenika udaljena 6 km, a od zračnih luka Splita i Zadra 60, odnosno 70 km.